29 augusti

- God morgon?!

Nu är jag vaken och hemkommen. Sov hos Nea inatt :)
Vid halv 12 idag ringde hennes bror och frågade ifall vi skulle med till Center Syd och då passade jag på att få gratis skjuts hem, istället för att ta buss & tåg & buss.. som bara kostar en massa pengar.. man får väl utnyttja litegrann iaf (a) Jag ska ta och käka lite frukost, duscha, fixa mig sen bär det av till Malmö och Andreas :) vet inte vad vi ska göra idag, vi får väl se vad som händer!

Ursäkta åter igen för dålig uppdatering.. jag bara orkar inte skriva alltid.. sorry!

Ha en trevlig Lördag :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

27 augusti

- Tjenatjena!

skoldagen var inte alls kul för min del idag. har varit dö irriterad på min kökslärare som faktiskt är ganska elak och riktigt kaxig ibland och ni som känner mig väl, vet om att jag inte tolererar sådan attityd. så vi rök ihop ett antal gånger idag men det löste sig tillslut när han fattade vad jag menade & vice versa.
efter skolan åkte jag en runda till M-holm och träffade Nea en stund, hon har varit hemma från skolan idag för hon fick tandställning igår, men ändå fan är hon lika söt än :* hihi. vid 16-tiden åkte jag till Lomma och följde med mamma på hennes körsång. det var riktigt roligt att sitta och lyssna och även sjunga med i dom låtarna jag kunde.
Och väl hemma, så ska jag käka något, duscha och sen ut och träffa min pärla Sandra en stund :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

26 augusti

- Hej hallå!

Skolan var helt okej.. började med religion -  ny kurs - på morgonen, efter det var det lunch, sen svenska b, 2 timmars håla (egentligen individuellt val, men det har varit lite klydd med det, så vi hade håla där) och efter det danska steg 1, vilket var helt okej :) vi har lärt oss att räkna, jag kunde redan litegrann, men ändå (a)
Eftersom klockan är över 12 så säger jag att idag är det kök som gäller, restaurangen är öppen och jag är fit for fight, nu jävlar är det vi 3:or som ska visa hur det går till! ;)

Men jag ska nu borsta mina tänder och sen gå och lägga mig i min mjuka, stora och helt underbart sköna säng :) visst låter det frestande att sova?! för mig är det de iaf :) | och jag antar att ni inte läser detta mitt i natten, så jag tror att ni också är sugna på en tupplur | ;) haha. jag ska sova gott minsann och drömma om att killen som har ett hjärta längst fram på sin pil kommer och föser ihop mig med min drömprins.. tihi.. nej nu är jag fan trött på riktigt :P

Puss&kram
Sarah Lundgren


Jag älskar dig, kom ihåg det. Du och jag genom eld och vatten, hjärtat mitt.

24 augusti

- God morgon, säger jag faktiskt

Jag mådde kasst i morse, frukosten som jag åt kom upp lika fort igen, så det blev ingen skola för mig idag :( men eftersom jag mår bättre nu så ångrar jag mig litegrann.. åh, första skoldagen och jag missar den, så typiskt. Men jag vaknade iofs 13.40 så det var ju ingen idé att dra till skolan då..
Jag ska nu försöka få i mig lite mat, som förhoppningsvis stannar kvar i magen denna gången.

Puss&kram
Sarah Lundgren

Svar till Artur: För det första, TACK! :) och för det andra.. ja, jag går i Eslöv, egentligen på Sallius, men har alla lektioner på Berga numera!  :/

24 augusti

- Hej allihopa :)

Klockan är sovdags för mig som ska till skolan imorgon.. Ser fram emot att få känna på första riktiga skoldagen. Men det är ju ingen mjukstart precis, 8.05 - 16.20, uh shoot me. Men det klarar jag mig genom, med min andra halva Nea sidan om mig hela dagen, så blir allt så mycket roligare :)
Efter skolan ska jag förmodligen leka med Sandra, får se vad vi ska göra.. den lilla pärlan har äntligen kommit hem från Mallorca.. som jag saknat henne <3

Förlåt för dålig uppdatering denna månad, känner mig lite dum.. men jag ska ändra på det.. försöka iaf.. nu börjar ju skolan som sagt.. därmed blir det lite svårare för mig. men jag tar varje chans jag får :)

Usch.. klockan är verkligen läggedags nu!
Ska pussa alla hejdå på msn, borsta tänderna och sen hoppa i bingen.
mobilbloggar nog från skolan sen! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

21 augusti

- God morgon :)

Igår var det skolstart.. Var i skolan ca 1 timme.. rektorn snackade en massa om varför våra scheman inte var klara (vilket är helt värdelöst!) sen hade vi upprop och pratade lite med vår mentor och efter det slutade vi..
Nu sitter jag & Nea vid vars en dator här i skolan, ska bege oss upp till Berga nu för att få schemat och bli fotograferade. Ska även få tillbaka våra kökskläder, wih..

Ikväll blir det Malmö för hela slanten :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

19 augusti

- Hej allihopa! :)

Hinner tyvärr inte skriva så mycket.. Therese kommer snart och hämtar mig, sen bär det av till Malmö & NRJ in the park! Vi ses säkerligen där :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

17 augusti

- Chaa chaaa! ;)
Nu har jag och Therese gått upp, ätit frukost och vaknat :) vi har sovit hos hennes pappa inatt här i Malmö!
Som ni vet så var vi på festivalen igår, gick rundor, snackade, satt vid kanalen och kollade på alla konstiga människor :p haha, så lättroad man är ibland. klockan 21.30 spelade Bod (cp) Hund på stortorget.. och där satt vi på fontänen och skrattade åt dom.. haha, herregud, borde vara olagligt att vara så blåst. Sångaren är helt jävla störd! och jag menar verkligen HEEELT STÖRD! haha, men som vi skrattade åt de dumma fanskapet! ahja, roade var vi verkligen!
När dom slutat spela träffade vi J & K och gick runt litegrann med dom.. ner till Folkets Park, som hade 20!!! årsgräns, så vi kvinnor fick fan inte komma in :( sucks! och eftersom inte vi fick komma in så gick inte J & K in heller.. så vi gick vidare.. handlade festis och gick vidare och vidare och vidare.. haha
vid 1 skulle J ta tåget hem så vi följde honom dit.. vi följde sen K hem och efter det var ju vi helt ensamma, i mörka Malmö :O uh! på hemvägen träffade vi på en konstig gubbe som hade en radio där dom snackade tyska.. vi gick förbi honom sen förföljde han oss.. hjälp, haha..
Väl hemma gick vi och la oss, sen sov vi gott! :)
Det var vår söndag!

Puss&kram
Sarah Lundgren


nu ska dessa snyggingarna till MF

0-425434e2e949cea588836f89061d2260.png

Kolla varifrån!

nu ska dessa snyggingarna till MF ;)


gaaah!!!

ALLTING är så sjukt irriterande idag..
Jag har en "store"bror som är så patetisk att han tror att han äger dethär huset. Han är 21 (läs 12) och har absolut inget liv överhuvudtaget. Det han livnär sig på är att irritera mig och vara allmänt idiotisk.. Han lyckas väldigt bra, med tanke på att han är den största & mest blåsta idiot, som satt sin fot på denna jord.

Såja, nu är jag lite lugnare..
Förlåt för det där.. men jag måste faktiskt ta ut min agression på något vis & eftersom jag inte vill slå sönder någon/något, så får det bli att jag skriver av mig litegrann.. Dessutom fick ni ju nu reda på lite information om min störda bror.. HAHAHA
Men ni ska ju absolut inte ta åt er.. bara läs och skratta, kanske :P

Puss&kram - till dom som inte irriterar mig  :)
Sarah Lundgren


15 augusti

- hej allihopa :)
idag är ingen rolig dag alls.. har ingenting att göra dvs. är väldigt uttråkad, har redan städat och fixat vad jag kan här hemma, så nu är här inte mer att göra, jag är hungrig (håller på att göra tacos, men får äta det ensam) inget kul på tv, så jag ska nog fan starta en film och äta min goda tacos :D maha! perfekt.. senare ikväll ska jag träffa Coffe & även Andreas som precis kommit hem från Grekland :D wih! äntligen något att göra!

Fick precis ett sms från Sandra, dom sitter fortfarande på flygplatsen och väntar på att planet ska ankomma, det är ganska mycket försenat.. eftersom dom skulle lyft kl 15.00. Hoppas iaf att dom kommer iväg snart :)

Vad händer för er i helgen?

Puss&kram
Sarah Lundgren

15 augusti

Kärleken finns inte. iallafall inte i mina ögon.
inte utan dig.

14 augusti

- godkväll :)
här sitter jag nu hemma hos Perssons.. dom fixar och donar inför resan imorgon.. dom åker som sagt till Mallorca! lyx lyx lyx! jag skulle mer än gärna hängt med. Som ni nog förstår så blev det ingen festival för oss ikväll, men jag kanske ska dit med Nea imorgon, om hon kan :)

Sandra hjälper mig att ändra på min blogg, så den är nu under reparation, haha :) ska göra en ny header och även ändra lite annat här, så ni får stå ut med hur den ser ut just nu ^^

Puss&kram
Sarah Lundgren

14 augusti

- Hallåja!
Har precis kommit hem från Malmö :) har umgåtts med A sen igår kväll :)
nu ska jag bara ta en dusch, fixa mig litegrann, äta, sen ska jag hem till Sandra.
Vi får se vad som händer ikväll.. jag vill till Malmö, men Sandra är sjuk, så
vi får se om hon orkar eller inte. Annars blir det filmkväll skulle jag tro.

Ha en fin kväll allihopa!

btw.. jag söker någon som är villig och kunnig att göra en snygg header till mig :)
Hör av er till mig i så fall.

Puss&kram
Sarah Lundgren



här får ni en bild också.. gammal den också..
(men som jag sagt förut så är detta inte min dator och dessutom
funkar inte mobilen med datorn..)

13 augusti

- god kväll (:
idag vaknade jag vid 11.. gick upp, fixade ihop några knäckebröd med smör & ost på och satte mig vid tv:n någon timme. Gick sen in och duschade, fixade mig och tog bussen till Lund C där mamma hämtade upp mig och vi körde till sjukhuset. Väl där inne väntade vi kanske 10 min, sen kom vi in till läkaren. Pratade, gjorde några syntest och sen var det klart. Nu är det bara att vänta, vänta, vänta & vänta.. *suck* läkaren berättade att det endast är han och en till på den avdelningen och jobbar just nu, alla andra har semester, fan att det ska vara sååå! Med mitt tålamod lär ju detta bli jättebra (Y) *not
efter läkarbesöket körde vi till Netto i Bjärred, handlade lite där, sen vidare till Willy:s där vi träffade på min farmor och hennes man Bosse. Väl hemma gjorde jag världens godaste hamburgade, åt den och sedan färska hallon med turkisk yoghurt, MUMS! :)

nu ska jag ta och ringa Sandra, för hon borde vara hemma från jobb nu..
ha en fin kväll!

förresten! kolla gärna in på www.foljoss.blogg.se 
en intressant blogg om teatern där jag har en av huvudrollerna! som Milla skrivit & nu startat upp, följ oss genom vår träning som kommer att starta i höst!

Puss&kram
Sarah Lundgren

12 augusti

- hej igen!
nu är jag hemkommen från Sandra.. är dötrött.
jag försökte lägga in de få bilderna jag tog inne på museumet idag.. på fiskar och lite sådant.. men precis som vanligt så vill inte min mobil funka ihop med denna datorn! och jag blir lika förbannad varje gång!
äsch.. orkar inte lägga energi på det, så det får bli en annan dag, när jag har ork och lust att klydda och fixa med mitt lilla problem ^^
men nu ni.. nu ska jag ta ett glas vatten, städa undan på rummet och bädda ner mig i sängen, seeen ska jag sova gott.. och länge!! har varit sena nätter med tidiga mornar dessa dagarna.. så jag känner att jag behöver sova ut ordentligt.
sov så gott allihopa!

Puss&kram
Sarah Lundgren

12 augusti

- tjena!
gick upp tidigt i morse.. halv 9 var klockan tror jag..
jag sov hos Sandra, som vanligt ;D
vi åt frukost, fixade oss, sen bar det av till Malmö museum, med Sandra, Milla & Annika
inte jätteroligt..  ödlor, ovanliga fiskar och uppstoppade djur var det som var mest intressant, annars inget särskilt sådär, om jag får säga mitt.. så vi stannade inte där så länge.. en timme eller så skulle jag tro.
efter det körde vi till Lund, för dom skulle växla till euro (eftersom dom åker till mallorca på lördag)  men innan vi växlade så gick vi till Widerbergs Kött och köpte vars en baguette.. mumma vad god min var! en typ av bagel, med räkor, majonnäs, ägg, dill och grönsaker.. jag säger bara fan! vad god den var! haha :)
vi körde sedan hem hit.. jag och Sandra gick ut med Acko, sen körde vi hem till Lotti och hälsade på henne & hennes hund Uffe.. vi satt där och snackade en stund och kikade i lägenheten sen bar det av hem igen..

nu har vi precis ätit middag och det var gott! :) spagetthi & köttfärssås, jumjum.
jag ska ta och dra mig här ifrån och göra Sandra sällskap :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

11 augusti

- hejsan :)
shoppingrundan i Malmö igår blev inte riktigt som jag trott, men ändå toppen!
det blev inga gladiatorskor, istället blev det lite pärlor och hängen så att jag kan göra fina halsband och sådant roligt hemma hos Milla :) har redan gjort ett par armband och en fotlänk, men jag har fastnat i detta nu, det är faktiskt kul! och dessutom mysigt att sitta där och pyssla och kolla på film samtidigt :) man känner sig lite mer aktiv än att bara sitta och glo in i plåtburken ^^ haha.
köpte även en ny frän piercing till min läpp.. en liten tagg, dötuff om jag får säga mitt ;) och en tröja på gina tricot, fett snygg! ;) också blev det såklart lite käk.. en baguette med ost&skinka med en coca cola på 7eleven, mums!

oj.. tiden springer iväg från mig..
men nu är det jag som ska rusa!
ska hem till Persson's och gå ut med Acko, eftersom dom är på utflykt idag!
hörs senare!

Puss&kram
Sarah Lundgren

10 augusti

- God morgon :)
Alldeles snart kommer Milla, Sandra & Annika och hämtar mig, sen bär det av till Lund för att lämna av Annika, sen kör vi vidare till Malmö..  där det blir lite shopping :) Jag ska shoppa skor idag, för jag har ju inte så många... haha. nej, men, denna gången blir det att leta efter ett par snygga gladiatorskor.. mami har två par skitsnygga, så nu ska jag vara bättre än henne och skaffa ett par som är dubbelt så snygga än hennes två.. haha.

så nu ska jag bara äta lite, borsta tänderna, sen tror jag att dom är här lagom efter det :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

8 augusti

- Gokväll allihopa :)
nu är jag hemma från släktträffen.. som sagt var vi i Sjöbo och träffade farmors syskon, med barn och barnbarn, även barnbarns barn :P haha, ja jo, det var ju en del.. har inte träffat ens hälften av folket förut. Men det var väldigt kul att se alla nya ansikten, som jag faktiskt är släkt med på ett eller ett annat vis :)

så nu sitter jag här, hemma hos Sandra, medans hon duschar..
hon är klar när som helst och då ska vi förmodligen dra oss ner
till Sibylla, för jag behöver få lite mat i mig känner jag.
efter det har vi inget på "schemat" så vi är öppna för förslag antar jag ;D

Ha en trevlig lördagkväll, för det ska vi ha!

Puss&kram
Sarah Lundgren

8 augusti

God morgon!

egentligen har jag inte tid att skriva här, men eftersom jag förmodligen inte kommer att göra det senare idag så tänkte jag att jag måste slänga in ett litet inlägg nu :)
om en halvtimme ska jag och broren köra hem till farmor, sedan ska vi köra tillsammans till Sjöbo för att träffa släkten :)
så nu måste jag dra mig själv in på toan och sminka mig litegrann.

Ha en fin dag allihopa!

Puss&kram
Sarah Lundgren

7 augusti

- hejsan.
idag väckte mamma mig vid 10, jag gick upp, åt en macka och sen bar det av till båten med mamma, Tim och Anders. Vi körde och tankade den, fixade lite och träffade även på världens sötaste Amstaff valp, ca 8 veckor gammal, skulle jag gissa på :) åh, han var såå söt.. och husse var inte helt fel han heller ;) haha.
vi körde hem igen vid 12 och jag satte mig vid tv:n och slappade ett tag. när jag inte hade lust att sitta där längre, gick jag ut i köket och lagade pannkakor, mums. när jag ätit klart tog jag på mig bikinin och la mig ute i solen och stekte en stund.. hur skönt som helst! har ju himla lätt att få färg, så efter bara en timme där ute så har jag fått bra med färg och ännu mer lär det synas ikväll, när det kommit fram ordentligt :P

mamma & Tim drar iväg nu med Anders & hans barn till Dk med båten.. jag vill ju också, men eftersom jag ska på släktträff imorgon middag, så passar det inte så bra denna gången.. men nästa gång så hänger jag på!

nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen får vi se vart kvällen bär av.

Puss&kram
Sarah Lundgren

slänger även in en liten bild på mig!


tagen den 27 december - 08 när A bjöd mig på en natt på Hilton Hotel i Malmö
en helt underbar kväll med middag och massa mys :)
fick även denna underbara klänning av honom, fin va?

6 augusti

oj oj oj, det var verkligen längesen jag bloggade nu.. faktiskt ända sen fredags! ajdå.. det få bli ändring på det här, nu direkt! :) så jag ska försöka att summera den senaste veckan på ett inlägg.. haha, ahja, jag gör mitt bästa :)

i lördags var jag, Coffe & Anden på Björka loge och dansade. Black Jack var där och spelade, men vi kollade inte på dom särskilt länge, utan vi drog oss mer åt partygolvet, där DJ:n faktiskt var riktigt duktig på att mixa & det gör faktiskt en hel del när man ska dansa och shakea loss! ;D och det kan ni tro att vi gjorde, iallafall jag och Coffe, för Anden ville inte.. och det var ganska trångt där, en massa folk på ett ganska litet dansgolv.. men kul hade vi, det kan ni lita på! ;)

i söndags vilade jag, hade en jävla huvudvärk, haha bakis!? njae, faktiskt inte, för huvudvärken hade jag på lördagen också, så det så ;) åkte till Landskrona senare på dagen och umgicks med Tom.

i måndags tog jag det lugnt på dagen, sen hem till Milla & Kimmy på kvällen, där Sandra och Coffe också var, kollade på Harry Potter & den flammande bägaren, har aldrig varit något fan av Harry Potter-filmerna, men jag och Sandra kollade på ettan för någon vecka sen och då fastnade jag direkt :) Jag såg den när den kom ut för måånga år sedan & då gillade jag inte den alls, men se som man kan ändra sig!

i tisdags ... (shit! jag får ju verkligen tänka efter vad jag gjort de senaste dagarna, haha, läskigt) visst ja, nu minns jag! jo, då var jag hemma, tog det lugnt, lagade mat, & mot kvällen åkte jag med mamma, Anders och Tim till båten och vi körde ut en tur.. Anders och mamma fiskade litegrann och jag satt och sminkade mig, haha, mitt i gunget :P men det klarade jag fint! åkte sen hem till Milla & Kimmy, kollade på Harry Potter och Fenixordern, återigen med Sandra och Coffe :) även den filmen var superbra kan jag säga!

igår åkte jag till Andreas i Malmö och umgicks med honom, kollade på film, åkte till IKEA och även någon annan typ av byggaffär, som jag inte minns vad den heter, spelar ingen större roll ändå.. iaf.. så körde han mig sen till Konserthuset och jag tog bussen hem. Väl hemma käkade jag, sen stack jag mamma, Anders och Tim ut till Saxtorpssjöarna och tog ett kvällsdopp :) mysigt värre! Tim & jag klättrade även lite på sandhögarna som är där nu, haha, roligt var det.. barnasinnet sitter ännu kvar! stack sen hem, duschade & gick hem till Sandra.. hon hade precis duschat, så hon klädde på sig, sen gick vi ut. bestämde oss för att dra ner till Shell och handla något gott, så vi ringde Coffe, som var med Stefan, Kim & Tim, så vi möttes vid nyvång och gick ner till Shell och handlade. Till slut var det bara jag Sandra & Coffe kvar, för dom andra åkte hem med Stefans mamma. Vi begav oss hemåt och jag sov hos Sandra.

vaknade vid halv 11 idag, tog bussen 11.15 till Lomma, gick upp till mammas jobb och sen körde vi ner till stranden, där Monica redan låg och stekte.. stannade där till 14 - tiden. körde till centrum, mamma gick in och handlade och jag gick till fritids för att hämta Tim.. väl hemma hoppade jag in i duschen, fixade mig, 16.30 kom Per (farbror) och hämtade mig, för att åka hem till farfar och Millan, där pappa och Alex redan var. Vi käkade varmrökt lax, kräftor och massa annat gott. och till efterrätt var det svenska jordgubbar och vaniljglass, jummy. väl hemma där ifrån satte jag mig vid tv:n en stund och nu sitter jag här och skriver denna romanen, haha.. beundrar er som faktiskt läst ända hit! :)

men nu ni! nu ska jag gå och ta ett glas vatten, sätta mig framför tv:n och slappa en stund och sen ska jag gå och lägga mig.. för imorgon blir det förhoppningsvis beachen med Nea :) <3
Godnatt!

Puss&kram
Sarah Lundgren

RSS 2.0