29 november 2010

God middag!

Måndag igen.. tiden går ju så fort!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering under helgen, men jag prioriterar mina vänner och min sötnos! Och det antar jag att ni förstår :)

Helgen har varit toppen. Började med en lugn fredag på jobb, på kvällen åkte jag till Lödde, umgicks med Sandra och var en runda på krogen för att kolla när Supersale spelade live. Det var lika bra som vanligt :) duktiga killar!
Lördag förmiddag spenderades på Vellingeblomman med Sandra, Milla och Annika, vilket var sjukt mysigt.. säger bara wow! Hade glömt hur fint det är där. Efter det fick jag skjuts hem till K i Kävlinge och resten av helgen har spenderats där hemma. Med O.C, mys, god mat och lite fotboll har jag trivts som fisken i vattnet. Lovely <3

Nu sitter jag här, på jobb, tar en liten paus från listorna jag jobbar med just nu.. de är väldigt påfrestande för huvudet, buhu. Tur NRJ, facebook och bloggen finns då så att jag kan slappna av lite.
Men här kan jag inte sitta mer, tyvärr. På det igen!

Puss&kram
Sarah Lundgren


bjuder på en oerhört gammal bild.. december 2008.


God morgon fredag!



Denna dagen är väl helt underbar?! om vi nu bortser från snön...
Som ni nog förstår så sitter jag på jobb. Idag med min nya Ed Hardy tröja och en väldigt god dryck 'vitamin water restore blandfrukt' mums!
Snart är det kaffedags! :)

Ha en toppenfredag allesammans.

Puss&kram
Sarah Lundgren

God morgon världen! Denna utsikten har jag...

img_3869 (MMS)

God morgon världen! Denna utsikten har jag idag! Har varit på jobb en timme nu, så behövde en liten paus, hehe. Senast jag var här i Lomma och jobbade berättade jag att Claes Malmberg bodde runt hörnet. Men nu ni! Tittar ni till höger på bilden ser ni ett hus med stora fönster.. Det är inte det huset han bor i, men det bredvid! :) hehe. Ha en toppendag allesammans!


Jag ser det snöar...

Och jag tycker inte alls om det!!!! Vilken tur att jag idag ska jobba. Blev väckt halv 9 av en kollega. Tydligen många som är sjuka idag, så jag får hoppa in! Sitter nu på tåget från Kävlinge. Ville verkligen inte lämna min sötnos, men vad gör man inte för pengar?! Hehe. Jobbar till stängning idag, så jag slutar 17.30. Hoppas de söta barnen kan pigga upp mig, för jag är helt slut! Men tills jag kommer dit blir det musik och försöka vakna till :p Puss på er!

Godnatt ..

.. mina vänner! Efter tre avsnitt av Cougar Town så ska jag äntligen sova. Om några timmar, närmre bestämt 6 timmar, ska jag upp och sen iväg för att jobba i Malmö :) denna gången är det inte matlagning.. Nepp.. Jag ska vara fröken! Haha gud så sött det låter! Ska jobba med 3-6åringar.. Vilket är den härligaste åldern enligt mig :) eftersom de är så snackiga då.. Lovely! Och efter jobb ska jag hem till sötnosen min! Mysigt :) Och med det säger jag godnatt eller kanske mer god morgon för er del?! :p Pusss!

FIFA-nörderi, julmust och pussar. Kan inte...

img_0639 (MMS)

FIFA-nörderi, julmust och pussar. Kan inte annat än gilla detta' <3


Uppe innan tuppen..

God morgon! Sitter nu på bussen som tar mig till Malmö. Trött är jag och inget kaffe kokades av Sandra denna morgon så när jag kommer fram så vet ni vad jag ska dricka! >< hehe. Lever idag på ett långt och gulligt samtal som jag hade med en mycket fin pojke igårkväll :) tur det! Somnade dock innan 00.00 igår, vilket nog var första gången på mååånga veckor tror jag. Men ändå såhär trött.. Äsch! *tagga till Sarah*. Nu ska jag vila en stund innan jag ska hoppa av. Ha en fin dag allihop!

Också jobbar jag i ett förskolekök. Barnen...

img_0615 (MMS)

Också jobbar jag i ett förskolekök. Barnen är nöjda och då är jag nöjd! :D hörs sen!


hittade bilder från bal/student, igen.

Denna gången på mammas ena laptop. Såhär ser det ut;

 

   








   

 

Vilka dagar alltså! Minnen för livet! Love it.

sjunger jullåtar..

..är precis vad jag gör just nu, haha!
Välkommen hem av E.M.D i skrivande stund :) Underbart fin låt.
Mamma kom precis in och frågade vem det var som sjöng och jag svarade glatt "jag!" Men hon syftade tydligen på artisterna ;O Hyggligt liksom...
Men ärligt talat vet jag inte vem det är som gjort låten från början.. Är det E.M.D eller?! Äsch jag orkar inte kolla upp det nu.

Ikväll är det utgång i Landskrona! Wiiih! Men VAD ska jag ha på mig? Det är ju svinkallt ute. Oink oink. Höhö, nej skämt å sido.. Blir nog leggings och nån snygg topp till det. Yes.

Nu blire duschen! Ha en gó helg allesammans :)

Puss&kram
Sarah Lundgren



Utsikten på jobb idag! Ca 20 m till vänste...

img_0598 (MMS)

Utsikten på jobb idag! Ca 20 m till vänster från bilden bor Claes Malmberg. Coolt va? Haha.  Ska jobba i 30 min till, sen ska mami och jag hämta Tim. Ica Maxi efter det :) Hörs senare!


Höst, höst, höst, vackra höst!

img_0586 (MMS)

Höst, höst, höst, vackra höst!


RSS 2.0