ny header!

- Hey everybody :)

Ny header ja! Jag och Sandra har slitit ett tag med den och jag blev väldigt nöjd. Två av de nyaste bilderna på mig dessutom! Vad tycker ni? Släng gärna in en liten kommentar!

Idag har jag och Sandra kollat på Pretty woman, en film jag kan se om och om igen. Den är ju bara så bra! Och det är inte många filmer jag kan se flera gånger utan att tröttna på dom. Så bra kritik från Sarah, oh yes! Richard Gere är ju bara så het! rawr (a) haha.
Nu sitter jag här och försöker att skriva en liten uppsats i svenska.. ska vara två sidor datorskrivet till på tisdag, så det är lika bra att få det gjort när jag sitter här :) Glenn hjälper mig litegrann med kritik och det gillas! Men sen att han distraherar mig genom att skicka bilder är en annan sak.. <3

Ska alldeles strax duscha, sen är det dax för sängen!
Sov så gott med er :)

Puss&kram
Sarah Lundgren


update

Drar alldeles snart iväg, ska ta ut pengar och efter det blir det simning med Sandra, Milla, Coffe och några till.. haha, minns inte vilka fler det var :$ äsch! Vi ska iaf simma! Mysigt som bara den! Så nu har jag packat bikini och handduk. I'm fit for fight.

Pratar med finaste på msn <3 you make my heart beat faster!

Vi hörs senare ikväll, tror jag.

Puss&kram
Sarah Lundgren

29 september

- Hola, qué tal?

Sitter på spanska lektion, haha :) gör övningar här på internet, www.caminando.nu om ni ville veta det. Om 20 min slutar denna lektionen sen har jag danska som sista lektion för idag.
Får se vad som händer senare idag.. kanske Sandra?! :) <3

Puss&kram
Sarah Lundgren

bored

JAG har tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt! Och jag kan inte se filmen som jag skulle, eftersom ljudet inte funkar på datorn och jag vägrar att kolla utan ljud.
och vet ni vad? jag har tråkigt.
Ska alldeles snart gå och lägga mig, denna gången i min egna säng, eftersom mamma är hemma nu.. haha, tråkigt men sant. Ska bara föna håret, sen är det sängen & läsa tidning :)

God natt

Puss&kram
Sarah Lundgren

update

Haha! vilken underbar dag.. not. Fick ett samtal förut och jag blev mer eller mindre chockad av det som sades. Lite orolig men mest arg, faktiskt. Men men, det löser sig och det vet jag om, var bara tvungen att avreagera mig litegrann iaf.

När jag kom hem stod mamma och lagade mat, hon hade bjudit hit Anders och Tom :) sjukt gott med mat i magen.. jag var såå hungrig och hade skallebank, så med en ipren, pannbiff m. potatismos och lingon så var jag nöjd! :) hihi.

Nu ska jag starta filmen.. ni vet den jag berättade att jag skulle se idag.. Får bli att se den här på datorn eftersom både dvd:n & vårt PS2 är hemma hos Anders. Ah, får starta den nu!

Puss&kram
Sarah Lundgren


...

Du har tagit mig med storm. När du ringer så skiner jag upp.. med ett leende jag knappt själv känner till och jag blir alldeles varm i kroppen. Din röst är som .. ja, jag vet inte hur jag ska förklara det. men du förstår.. ellerhur? Jag har verkligen fastnat för dig, helt och hållet. Aldrig nånsin har jag kännt såhär för en person som jag inte träffat. Det är verkligen en helt underbar känsla. Och jag vet att du ler när du läser detta, men vet du vad? Det gör jag också!
Jag kan knappt bärga mig.. Det är inte lång tid kvar nu, tills vi träffas.. men ändå går tiden så fruktansvärt långsamt. Men jag tror på att varenda sekund av väntan kommer att löna sig när vi väl ses.. 1 månad och 2 dagar kvar. Tänk dig, det är inte längre tid än så. Åh! vad jag längtar <3

Pusspusspuss!


28 september

- hejhejhej :)

Sitter i skolan och har svenska.. de andra i klassen kollar på Shakespare in love, medans jag får sitta här.. Eftersom jag missat en stor del av filmen när jag varit sjuk, så får jag låna hem den idag :) så ja, det blir film för mig när jag kommer hem senare.
Finaste ringde mig för en stund sen.. gissa om jag blev glad :) ohja! alltid lika mysigt att prata med dig <3

Nu ska jag kolla vidare här! Hörs senare.

Puss&kram
Sarah Lundgren

update

Hemma nu! Eller ja, har varit det i några timmar.. men ändå. Jag och Nea satte oss vid tv:n direkt och sedär.. "Hitch startade för 5 min sen, wow, vi kollar på den!" (och nej, jag har aldrig sett den förut..)
Jag fick ett trevligt & efterlängtat samtal mitt i filmen jag missade ju en bit.. men det gjorde inget :) Så jag har inte sett exakt hela.. men slutet var ju bara sååå skönt! Jag säger bara en sak.. Will Smith kan sin grej, and that's for sure.
Nu, ska vi ut en liten runda, efter det är det duschen som gäller för min del och sedan sängen! Åh, vad jag ska sova gott! Jag är helt slut efter denna helgen. Men kul, det har vi haft! :D

Puss&kram
Sarah Lundgren


i miss your voice.


Snygg va?

38720533c1bfb656ed9322d28cd41e80.png

Kolla varifrån!

Snygg va?


27 september

- Tjuulu! :D

Sitter nu hemma hos Sandra, har umgåtts med henne hela dagen. Vi har varit i Malmö med hennes mamma, på Triangeln och Entré. Har köpt en ny piercing till läppen, svårt att förklara hur den ser ut så jag skickar in en bild via mms istället (hittar inte sladden till datorn)
Snart blir det käk, gott! Jag börjar bli hungrig nu.
Vid halv 7 kommer Nea hit och då ska vi hem till Coffe och kolla på film, även Therese ska med :) hur trevligt som helst! Så det blir en lugn kväll med de närmsta vännerna. Underbart! Fattas bara en person nu ju.. du vet vem du är <3

Nu ska jag vara social med Sandra, tänkte jag.

Puss&kram

Sarah Lundgren


update

Hemma igen! Coffe och jag dricker kaffe och ska snart dra hem till Sandra, hon ska bara käka först :) jag och Coffe käkade på BK när Sandra hade stuckit hem.
Hittade ett par stövlar, skitsnygga! och svarta leggings, precis vad jag letade efter.. sammanlagt gick det på 600:- så jag kom billigt undan ;D

Nu är det rökpaus ^^

Puss&kram
Sarah Lundgren

26 september

- Goddag alla!

Idag mår jag mycket bättre! Både psykiskt och fysiskt, halsen är faktiskt inte svullen längre och det var på tiden, har haft ont nu i 3 veckor! En riktig lättnad alltså :) och psykiskt.. ja, bara de närmsta vännerna vet vad som hänt dessa dagarna.. och ja, det känns bättre, men än är det inte bra. Tänker inte hänga ut allt här som hänt, det är faktiskt mitt privatliv, that's it. Inget kul att läsa iheller.
Så, vad händer idag då? Jo, Jerker (Tims pappa) har precis varit här och hämtat Tim, så nu är barnpassningen slut för den här gången. Skönt, men ändå tomt utan den där lilla sprattliga ungen :)
Jag ska dra mig neråt Center Syd senare, ska möta upp Sandra, hon slutar jobba 15, sen ska vi in och shoppa litegrann. Jag ska leta efter ett par snygga stövlar och byxor, för det behövs! Och ska även kolla på vinterjacka.. inte köpa, men kolla ut en iallafall.. är sugen på Peak detta året, men får se hur långt pengarna räcker ;) annars blir det en Everest, men dom är fan lika snygga!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, Eminem faktiskt, gamla låtar, som man alltid lyssnat på förut men nästan glömt bort. Han är alltid lika bra. Ska dra mig ifrån datorn nu, fixa hår och makeup, sen tar jag bussen.

Ha en trevlig Lördag :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

25 september

Också sitter man nu här.. alldeles ensam.
Lillebror sussar gott och vännerna har gått hem.
Vad ska man nu göra? Känns ensamt, på alla sätt och vis.
Andra festar, eller umgås med folk, medans jag sitter bunden här hemma.
Tänk om man nu hade någon att dela denna fredagskväll/natt med.. krupit ihop i soffan framför en bra film med en arm runt om sig. Bara tanken gör mig.. oh, jag vet inte.. att man inte har en pojkvän att dela en sånhär kväll med.

Ahja! jag har fått nog nu. Jag ska starta en film och messa med någon trevlig vän istället, det får mig att känna mig lite mindre ensam i alla fall.

Hoppas att ni har det roligare än mig!

Puss&kram
Sarah Lundgren


the worlds greatest

  

Fernando

Sorgen kan va tung att bära, men att vänner sviker är nånting man måste lära sig.
Jag har också mist min kära.. Vem är du som tror att detta kunde drabba bara dig?
Har du några glada sånger kvar så spela, spela, spela dom för mig.

25 september

- Godmorgon allihopa!

Och ja, jag är hemma idag också.. huvudvärken vill inte försvinna och det finns ingenting som gör det bättre, så därför sitter jag här, om ni undrar. Hade det varit lindrande att ligga ner hade jag såklart gjort det vid detta laget, men så är inte fallet, tyvärr.
Detdär efterlängtade sms:et jag skrev om igårkväll, det kom inte.. men jag fick ett i morse istället! och jag är glad :) jag har verkligen inte kännt denhär känslan på väldigt länge. Tänk om.. tänk om det blir sådär superbra som jag innerligt hoppas på. Gud ja, då blir jag lyckligast i världen :)

idag ska jag passa Timsan! Sandra & Coffe ska göra mig sällskap här hemma.. filmkväll i min soffa ;) det gillar vi! ska köpa lite gott att dricka, så är kvällen räddad.

du är så bra.

Puss&kram
Sarah Lundgren

24 september

- Hejsan!

Kom hem för en stund sen.. Har varit hos Coffe med Milla och Sandra.. vi städade och möblerade om i hans rum :) jag tyckte att det blev sjukt bra, men Coffe är fortfarande fundersam över ifall han kommer att trivas.. men det är ju hans problem ;D
Eftersom Sandra skulle till Maxi, så körde vi upp där och sen blev jag avsläppt här hemma, vilket innebär att jag slapp gå hem ensam i mörkret.. och det gillas.
Väntar just nu på ett samtal/sms.. sen kan jag somna gott, för jag ska nu upp och lägga mig i mammas säng (hon är som vanligt hemma hos Anders) och läsa en tidning.

Godnatt med er :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

Filmmys med Sandra. Kaffe och Eva&

64a90c90120d049daf6c49dcbaaa2f84.png

Kolla varifrån!

Filmmys med Sandra. Kaffe och Eva&Adam :)


Ron Pope - A drop in the ocean

A drop in the ocean, a change in the weather.
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert.
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend, if you don't love me pretend
a few more hours then it's time to go.

As my train rolls down the east coast, I wonder how you keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

And still I can't let you be, most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

It's just a drop in the ocean, a change in the weather.
I was praying that you and me might end up together.
Its like wishing for rain as I stand in the desert.
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends, never counting regrets,
by the grace of God I do not rest at all.



24 september

- God morgon!?

Nehe! ingen skola för mig idag.. är inte 100 % frisk och det måste jag vara för att få va i köket. Vaknade för en stund sen och jag är väldigt glad att jag inte gick till skolan idag, för fyfan! vilken huvudvärk jag har! :( börjar kännas som migrän, men det hoppas jag verkligen inte. Så nu ska jag ta och äta något och ta en ipren och hoppas på att det hjälper, annars är min helg totalt förstörd.. för om jag har migrän ligger jag ner hela helgen, ska jag säga er!

Puss&kram
Sarah Lundgren

<3

23 september

- Gokväll :)

Trött och seg.. vet inte vad det är med mig egentligen. Borde sova, men kan inte finna någon ro. Mycket i huvudet. En väldigt speciell person springer runt i mina tankar, utan att ens stanna. Vet inte vart jag ska ta vägen. Blir galen .. maniac.
Ni som känner mig väl vet vad jag pratar om.. och du som känner dig träffad.. du har helt rätt, det är dig jag pratar om! 

The Day närmar sig med stora (..men ändå så små) steg.. Kan inte avslöja vad som sker ännu, men ni lär få reda på det inom en snar framtid :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon är det kök som gäller och jag är fit for fight (bokstavligt talat..)

Puss&kram
Sarah LundGren

22 september

tänk om kärleken faktiskt finns runt om hörnet.

21 september

- Hallåååå!

Umgås med Nea och Coffe.. sitter vid msn.. social med mina vänner?! känns inte så :P Coffe ska hem nu, så jag och Nea ska fixa en film att kolla på :) sen blir sängen nästa stopp.

Sov gott!

Puss&kram
Sarah Lundgren

21 september

- God morgon .. middag?!

Sitter i skolan, ska snart äta, såfort matsalen har öppnat.. Sen är Bild nästa lektion på schemat, kul :) älskar att rita! Nea snutt sitter här bredvid mig, vid en egen dator.. jag har saknat henne.. Vi sågs iofs på Björka i Lördags.. men ändå ;) och ja, Björka var sjukt roligt!

Ikväll blir det plugga och umgås med Nea, om hon följer med mig hem dvs.
Ha en fin dag allihopa, nu ska jag in på Facebook ;D

Puss&kram
Sarah Lundgren

18 september

- Hallåja :)

Sitter här hemma hos Sandra och väntar på att hon ska bli klar.. hon duschar. Sen ska vi fortsätta kolla på filmen om Michael Jackson (och hans brödrars) uppväxt.. hur dom kom in i musikbranschen och så.. jävligt bra film. Vi har sett den en gång förut när den gick på tv men nu har Sandra den på dvd :) ca 4 timmar lång och vi har bara sett halva.. så vi lär vara uppe ett bra tag till :P
Nea skulle egentligen kommit hit idag.. vi skulle till krogen.. men det dissade hon totalt.. men jag börjar bli van nu.. Ahja, nog om det.

Imorgon är det Björka loge och Arvingarna som gäller för oss! Sjukt mycket roligt folk som ska dit så det ser jag verkligen fram emot :D Ses vi där? :)

Ha en trevlig fredagsnatt allihopa!

Puss&kram
Sarah Lundgren

<3

Mina vänner är guld värda <3 ni är verkligen de bästa man kan ha!


16 september

- Godnatt!

Nu är det dags för mig att sova, ska upp kl 8 och ringa till vårdcentralen, nu ska jag fan ha en tid till läkaren för att kolla halsen! så är det bara. Dessutom är jag väldigt trött så det är dags..

Sov så gott, för det ska jag göra! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm,
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.
Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum,
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

16 september

- Goddag ^^

Ska först och främst berätta att min Nea fyllde 18 år igår..
så stort grattis till dig min andra halva <3

Jag är hemma från skolan idag, får inte lov att vara i köket när jag har ont i halsen.. och ja, det har jag fortfarande :( är det inte över imorgon så är det Sarah som går till vårdcentralen!
Jag ska käka frukost nu, sen duscha och fömodligen gå och vila mig en stund, är väldigt trött fastän jag sov ganska länge idag.

Svar till Artur; mina brödrar heter Alexander & Tim :)

Förövrigt så längtar jag till den 30 oktober.

Puss&kram
Sarah Lundgren

14 september

- Gokväll :)

Idag var min första skoldag på över en vecka.. snacka om att det var skönt att komma tillbaka igen! :) Var på tingsrätten i Lund på samhällslektionen.. fallet var misshandel.. suck säger jag bara. Enligt mig och Nea så ljög offret.. men det är ju inte alls säkert.. och vi fick inte lyssna klart på hela, eftersom vi skulle tillbaka till skolan för att ha svenska, men jag och Nea hoppade den, vi kollar bara på en film där, som vi kan se när som helst.. Istället åkte vi hem till Nea, pluggade spanska ett tag, käkade litegrann och nu är jag äntligen hemma.
Tanken var att jag skulle åka hem till Sandra direkt från Kävlinge, men hon mår kasst, så jag kanske ska dit senare ikväll, om det inte blir för sent.

Nu ska jag ta och göra varma mackor och gotta mig i soffan en stund, innan det blir spanskplugg igen.

Ha det fint :)
Puss&kram
Sarah Lundgren

13 september



Hon har ett hjärta av guld.
Jag älskar dig min söta bästa vän!

12 september

- Hejhejhej! :)

Kom hem för ett tag sen.. har sovit hos mitt hjärtegull Sandra :) vi var med Coffe igår kväll. Jag som trodde vi skulle kolla på film hade helt fel! Sandra hade inte lust till det, så vi cyklade upp till shell, handlade dricka och cigg och sen hem till Coffe igen. Vi dansade en del och resten av tiden satt vi bara och snackade, hade verkligen mysigt :) det var längesen vi umgicks all tre, så det var en riktigt bra kväll. Jag följde med Sandra hem, mest för att få en värktablett, hade sprängande huvudvärk, så jag fick en ipren, sen satte vi oss vid datorn och fastnade där ganska länge.. till fyra, för att vara exakt :P sen var det dags för sängen!

Nu.. ja, de senaste 40 minuterna har jag suttit i tele, pratat med en person som svikit Skåne för 08:orna ! :O skam! kom ner med dig, kom ner till oss sköna skåningar igen ;) jag ska nog allt få ner dig!

jag är trött

och nu ska jag duscha, fixa mig och sen bär det av på kräftskiva hos Pia & Kent :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

11 september

- God morgon!

JAG VET! jag är såå kass på att uppdatera! Förlåt!
Jag har inte haft orken till att sitta här och skriva, är ju fortfarande ganska kass i halsen, så jag har varit hemma hela denna veckan. När jag vaknade idag, så kände jag hur det värkte i örat också.. det har lugnat ner sig litegrann nu, men det gör ju ändå fruktansvärt ont. Och mamma har glömt att köpa hem ipren, så jag har varit "tablettfri" hela veckan, inte för att jag käkar tabletter så ofta, men när jag har såhär ont så hade det varit skönt med något dämpande. Ahja! nu vill jag inte gnälla mer!
Jag ska snart gå och lägga mig igen, känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Men först måste jag få i mig en macka, är ganska hungrig och jag kan inte somna med en fastande mage. Så, jag uppdaterar nock senare, lovar inget, men jag tror faktiskt att jag orkar det :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

7 september

- God morgon!?

Någon mer än jag som har halsont och är allmänt seg i hela kroppen?
Ja, jag tror faktiskt att jag börjar få halsfluss eller liknande. har dö ont när jag sväljer och högra sidan av halsen är alldeles svullen.. känns precis som i början på körtelfeber.. det hade jag ju för ett år sen ungefär.. (det var en "snällare"grad av körtelfeber, men det gör ju så sjukt ont!) så snälla, låt mig inte få det igen! uh :( har det inte gått över imorgon bitti så blir det vårdcentralen direkt.

Nea kommer snart hit.. om två timmar, eller något. Dom slutade tidigt idag.. :) ja, jag har varit hemma idag.. pga av mitt halsont, som ni nog förstår! vi får se om jag orkar göra något ikväll, annars blir det nog att se Män som hatar kvinnor, jag har inte sett den ännu och mamma har köpt den :) yey!

Vi hörs senare!

Puss&kram
Sarah Lundgren

5 september

- Hej allihopa!

Idag har jag varit på Familia i Hyllinge (utanför Helsingborg) med Sandra, Milla och Annika, har kollat runt i butikerna, men jag har inte handlat något.. Sandra bjöd mig på en stor chai latte, uum, så gott! :) jag njöt av var enda cl ;D haha. Efter vi varit där körde vi upp till Ängelholm, till Lekia (Sandra och Milla jobbar ju på Lekia här i Lödde) så Sandra, som aldrig varit i den butiken, ville dit och kolla och vi hämtade även en vagn, köpte lite godis och glass. Gottegrisar till tusen idag.. men är det lördag så är det!
Efter Ängelholm fick jag skjuts hem och nu sitter jag här..
Ska fixa mig, äta lite tacos och sen ta bussen till Malmö.. till vem? jo Andreas såklart! <3 det blir filmkväll.. = myskväll! åh, jag längtar!
så nu måste jag slita mig här i från, om jag ska slippa stressa ihjäl sen..

Puss&kram
Sarah Lundgren

4 september

- Tjenatjena!

Usch, det är ruggigt kallt ute! Det blåser och har sig och min frisyr är totalförstörd! :O inte för att det var mycket till frisyr förut heller.. men nu är det.. hm.. fluff?! haha
Igår var det skola, sen åkte jag hem, fixade mig, sen bar det av till Lund igen där jag mötte upp Andreas, vi tog en fika på espresso house, chai latte i mitt hjärta! efter det tog vi tåget till Malmö och gick hem till Andreas. Vi lagade mat och satte igång en film, Garfield the movie, haha, herregud vilken störd film! Andreas tyckte iaf att den var rolig :) jag också iofs.. men ändå somnade jag. Måste ha varit väldigt trött, för jag somnade nästan direkt igen när vi gått och lagt oss i sängen. Kanske det är för att jag trivs så bra i hans sällskap? Ja, det är nog så. Han får mig så avslappnad!
I morse vaknade jag, OH SHIT! jag hade försovit mig.. inte ens lönt att åka till skolan eftersom jag endast hade fått städa.. så vi låg kvar i sängen och hade väldigt mysigt.. Jag tog sen bussen till värnhem vid halv 11 eftersom Andreas skulle jobba, hoppade på 134:an och åkte hem.
Och nu är jag ju hemma! Nea kommer hit senare, vet inte när, men i eftermiddag någon gång. Då ska vi laga mat, ducha & fixa oss, sen bär det av hem till Coffe, där det är fest! Men jag har ingen dricka, så jag lär hålla mig nykter denna kvällen.
Nu ska jag ta och äta lite frukost, åt 2 rostemackor hos Andreas men hur länge mättar dom egentligen?!

Ha en trevlig fredagkväll! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

2 september

- Godnatt säger jag!

ja, nu ska jag och Nea hoppa ner i bingen :) jag är megatrött. Väntar bara på ett samtal, sen är det sovdags! Vi ska ta bussen 7.15 imorgon, innan dess ska jag duscha & vi ska hinna käka, så det är nog dags att sova nu för att orka upp.
Sov så gott allihopa! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

2 september

- Hallå ja!

Skolan idag, flöt på som vanligt i köket, ganska kul, men fortfarande för lite gäster - därmed ganska lite att göra när maten är färdiglagad (så färdig den nu kan bli innan serveringsdags).. ganska drygt faktiskt!
Efter plugget åkte jag med Nea hem och sen åkte vi till Lund, hon stannade kvar där för att träffa Lonni & jag åkte hem eftersom jag passar lillebror idag! Nu är Nea och Lonni påväg hit, vi ska väl starta en film och bara ta det lugnt.. hur lugnt det nu än kan bli med Tim som är speedad till tusen?! ;O ahja, han är iaf inte uppkäftig..... haha, trodde ni på den?! ;D

Nu ska jag städa undan kläderna på mitt rum, för dom är här när som helst!

Puss&kram
Sarah Lundgren

1 september

- hejsan :)

Ojsan! vad kass jag är på att uppdatera :(
ikväll händer inte mycket mer än receptskriving.. ja, läxa som ska vara inlämnad imorgon.. så här sitter jag och knyter ihop två finfina a la carte recept! Vem vet.. jag kanske delar med mig av dom sen, här på bloggen! :) Vad tycks om det?!

imorgon är det skola som gäller, som vanligt, kök onsdag, torsdag, fredag :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

RSS 2.0