25 december

- Hej miss i nassen ;)

Här ligger jag i sängen med min pojkvän sovandes bredvid mig, i hans nya lägenhet som är alldeles underbart mysig :) en liten 1:a med kokvrå.. Fräscht och snyggt är det här! Och jag bara älskar att vara här. Detta är den tredje och sista natten jag stannar över här denna veckan. Imorgon åker jag och Glenn till Lödde, eftersom det är julfirande hos farmor kl 13 imorgon :) En liten uppdatering, nu när jag redan skriver om just det.. det blir inte julbord, det är kalkonbord som gäller! Och jag är inte alls besviken eftersom jag vet att farmor är bäst när det gäller att laga mat, så det ser vi fram emot! :D

Hur har eran julafton varit detta år?
Min har varit hur bra som helst! Tillsammans med härligt sällskap, supergod mat, irish coffee, några glas vin och x antal snapsar så har jag trivts som fisken i vattnet :) Och ovanpå allt det braiga, så har jag ju såklart fått umgås med min älskade pojkvän både före och efter allt julfirande på vars ett håll. Kan det bli bättre? Njae, jag tvivlar på det.

Nej nu ni, kära läsare, ska jag lägga datorn åt sidan, puffa till mina kuddar,
pussa Glenn godnatt, rätta till täcket och lägga mig ner för att sova några timmar.

Ha det fint och God jul på er allihopa!

Puss&kram
Sarah Lundgren

Glenn <3 Sarah

Vill bara berätta för er att jag har en alldeles underbar pojkvän! Och stackars er som gått miste om en sån fin man. För han är verkligen helt fantastisk och den härligaste människa jag någonsin träffat. Jag blir totalt knäsvag av det mesta han gör och säger.. det räcker att jag bara ser honom, så är jag i sjunde himeln. Det är otroligt hur han fångat mig. Fångad av en stormvind, det kan man lugnt säga.

Älskling, det är fantastiskt, allt du gör. Jag älskar jag dig mer och mer för varje dag som går och varje nytt steg vi tar tillsammans får mig att falla ytterligare för dig.
Du var min dröm som nu blivit verklighet. Jag känner mig som en prinsessa i en saga med ett slut ingen känner till. Men det viktigaste är att det är du som får mig att känna så. Du är min andra halva.
Jag älskar dig för all framtid.




19 december

- Hej alla :)

Nu har jag äntligen jullov! Så himla härligt. Och nu är det endast en termin kvar med HR3B.. vilket är ganska sorgligt, med tanke på alla stunder vi haft tillsammans! Vilka tider alltså. Helt underbart. Självklart kommer jag att hålla kontakten med de flesta i klassen.. de som verkligen betyder något :)

Tänkte att jag skulle uppdatera er med vad som händer för min del nu innan och under julveckan, så här har ni en del att läsa ;D

Imorgon (söndag) är det som så att Glenn förmodligen ska flytta till sin nya lägenhet och ifall det blir så så är vi nog upptagna hela dagen. Men det ska bli kul att få se hur han ska bo. Eftersom jag förmodligen ska bo där tis - tors så är jag nyfiken på hur lägenheten ser ut :) Jag ska nog se till att kunna trivas där ;D hihi. Det är ju med min älskade <3
måndag ska jag umgås med min lilla tös Nea <3 saknar henne ju.
onsdag är det julshoppning som gäller för mig och Glenn, i Malmö. På eftermiddagen.. kl 17 närmre bestämt, ska vi hem till hans mamma + sambo och äta go mat och klä julgran, myspys på hög nivå! :) det gillas.
På torsdag - julafton, vaknar vi upp hos Glenn, myser där, sen ska vi förhoppningsvis till hans farmor och farfar.. Vid 14-tiden blir jag hämtad och det bär sedan av till Höllviken för att fira jul med min favoritsläktingar.
lördag är det dags för farmors julbord och ooooj vad jag längtar efter det! Behöver jag säga mer än mums mums mums?! :D

Vill bara säga att det är som så att när jag började skriva detta inlägg så var det lördagen den 19 dec :) ifall ni undrar över varför jag skrivit som jag gjort här ovan.

Och nu har ni väl fått nog av mig för ett tag va? ;D
Jag har iaf fått nog av att skriva för den här gången!
Jag hoppas att ni får en suverän jul, för det ska jag ha.

Puss&kram
Sarah Lundgren

14 december

- Heeeej alla där ute!

jag ber om ursäkt tusen gånger om! Förlåt förlåt förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag sitter ju knappt vid datorn längre.. och när jag väl gör det så blir det tyvärr inga inlägg här, av många olika anledningar.
Men nu så, nu tog jag tummen ur rumpaaan och satte mig här för att skriva något litet och som ni vet, be om ursäkt för min dåliga uppdatering här.
I skrivande stund sitter jag i biblioteket i skolan med Nea bredvid mig och en pojkvän som skriver sms till mig :) hur bra som helst!
Trött är jag dock, det ska ni veta! Fick ungefär en timmes sömn inatt.. eller ja, jag får ju skylla mig själv. Men av någon konstig anledning så är det så mycket mer snack på natten mellan mig och Glenn än vad det är under hela dagen.. märkligt, men jag tycker om det ändå. Det gör inte särskilt mycket just nu.. eftersom det är skola endast denna veckan ut.. jag ska nog kunna lösa det hörrni :)

Alldeles strax ska vi gå och äta, sen blir det bild och efter det samhällsprov,
sen är denna skoldagen slut för vår del! Härligt!

Vi ses och hörs.. ellerhur? :)

Puss&kram
Sarah Lundgren


RSS 2.0