@ Gozzip right now! Med Therese :) sippar ...

img_3488 (MMS)

@ Gozzip right now! Med Therese :) sippar på en god cider och snackar goja. Lugnet före stormen skulle jag vilja kalla det ;) snart bär det av till Breeze där det blir dansa av! Yeah :D Vi ses i dimman!


God middag! Solen tittar fram idag, är det...

God middag! Solen tittar fram idag, är det underbart eller? :D Jag vaknade på strålande gott humör vid 11 och gick upp direkt. Sömntutan bredvid mig vill bara sova.. haha. Idag står nagelbyggning på schemat. Ska gå dit snart.. Annars vet jag inte vad som händer. Kanske ska åka hem och umgås med familjen? Näääh! Tror de blir Lödde, om där är någon som vill umgås med mig dvs. Höhö! Hörs senare! Pusskram


Här ligger jag.. Nyvaken med en magvärk so...

Här ligger jag.. Nyvaken med en magvärk som heter duga. Bredvid mig ligger sötaste och sover :) "sätt klockan på halv" sa han när jag väckte honom för 10 min sen.. Ingen fara! Jag somnar inte om.. Inte med denna värken! Ska väcka honom med massa pussar sen blir det en promenad ner till Ica för att handla bullar. Mums! Pusskram!


SMS-inlägg

img_0703 (MMS)


Kvällens dresscode är skjorta och slips! A...

Kvällens dresscode är skjorta och slips! And I like it! Lite ovant men det är fränt när alla har det :) Är förresten hos K's bror på 22-års fest, mycket trevligt. Ha en toppenfin lördagkväll/natt! Pusskram!


19 januari 2011

Goood morgon!

Jag är på toppenbra humör och har absolut vaknat på rätt sida idag! Eller, egentligen inte, då min söta pojke inte lagt sig inatt, så jag vaknade på hans sida.. Men, vi behöver ju inte vara så petiga med det där.. hehe.
Varför han inte sovit? Nej ni förstår han har vänt på dygnet helt och hållet.. fjantigt! Försökte få honom att gå i säng samtidigt som jag inatt.. vid 1, men så bra gick det!

Trots den lilla sömnen jag fick så är jag pigg (!!) och vaken nu. Kan vara för att jag mår så jäkla bra ;) Kände mig dock något febrig förut.. men så är inte läget längre :) Skönt.

Sitter (såklart) på jobb och väntar på att få gå ner och fika, inte lönt att börja på något nytt ännu känner jag. Bullar och massa gott pålägg -> lyxfrukost idag! Mumma. Min mage skriker efter bullarna och klockan segar tycker jag! Kaffe hade också varit gott.. ja kaffe it is.. om sådär SJU minuter.

Medans tiden nu går så sakta så kan jag ju lägga in nån bild.. bra idé!

Minns inte ifall dessa redan finns i något annat inlägg här.. men iaf, här har ni! ;)
 
Innan studentbalen 29/5 2010.


NU SKA JAG GÅ NER OCH FIKA!

Solong!
Puss&kram
Sarah Lundgren


God kväll alla glada! Tisdag kväll och här...

God kväll alla glada! Tisdag kväll och här sitter jag med världens finaste pojke intill :) idag är en riktigt bra dag och jag är så lycklig! Happyface all the time :D Imorgon är ännu en jobbedag och det ska bli skönt att komma upp i tid igen! Nu ska jag fortsätta mysa här, handboll om ca en timme.. Yes! Pusskram


Handboll hos K idag, såklart :) Är på väg ...

Handboll hos K idag, såklart :) Är på väg dit nu och oj vad jag saknar min pojke! Så någon mer bloggning idag blir det inte. Vi hörs imorgon istället ;) pusskram


Väntar nu på bussen i Stävie, ska hem till...

Väntar nu på bussen i Stävie, ska hem till honey och kolla på handbolles VM som drar av stapeln idag. Även J & J kommer dit och håller oss sällskap så det ska bli mycket trevligt :) Har jobbat på Kommunhuset både idag och igår så jag har haft fullt upp, därav dålig uppdatering. Fryser snart händerna av mig, så får lägga ner telefonen nu. Pusskram!


God middag! Jag vaknade för någon minut se...

God middag! Jag vaknade för någon minut sedan.. Somnade inte förrän runt 3 inatt. Hjärtat mitt kollade på hockey och jag hade svårt att somna utan honom vid min sida.. Men till slut slocknade jag iallafall :) Vad som händer idag har jag ingen aning om, det återstår att se! Ha en bra tisdag, för det ska jag ha.. Pusskram!


God kväll söndag! :) Efter en god födelsed...

God kväll söndag! :) Efter en god födelsedagsmiddag + efterrätt hos Anders mamma, sitter jag och mitt hjärta hemma hos Riitta & Thomas och kollar på fotboll.. Intressant match faktiskt; Real Madrid - Villarreal. Andra halvlek har precis börjat och det står 2-2.. Självklart håller jag på Real Madrid.. Hallå, Christiano Ronaldo spelar ju där! Mums! Haha ;) Jag önskar er en fortsatt bra söndag och hoppas att er helg varit lika bra som min (: Pusskram!


Underbart <3

Underbart <3


5 januari 2011

Efter en lång men mycket bra dag, har jag äntligen slagit mig till ro och hoppas på att få sova en blund. Det ska inte vara något större problem att somna med tanke på min oerhörda trötthet.. Och idag har en del undringar jag haft bekräftats och klumpen i magen har gått över till nervositet, vilket är fan så mycket bättre (tacktacktack ÄNTLIGEN!) Nervositeten försvinner förhoppningsvis på torsdag.. Och jag vill bara att tiden ska gå minst dubbelt så fort än vad den gör just nu! Ursäkta mig för att jag återigen pratar i gåtor... Skriver mest detta för att jag (och ni såklart) ska slippa läsa det ledsna inlägget under detta varje gång ni går in här! Pusskramgodnatt!

Gott nytt jävla år! Hoppas ert 2011 börjad...

Gott nytt jävla år! Hoppas ert 2011 började bättre än vad mitt gjorde! Är så sjukt ledsen och det finns så många anledningar till det.. Usch! Jag vill må bra igen, men hur ska jag kunna glömma allt som sagts?! Pratar i gåtor men jag måste ju ha ut det på något vis ellerhur?! Äsch.. Ger upp detta inlägget nu.. Endast negativ energi känner jag! Byebye!


RSS 2.0