sol & Tokio Hotel

Hej i sommarvärmen! :)

Vilket fantastiskt väder vi har fått! Och än är det bara April månad. Solen skiner in genom fönstret här och jag kan inte låta bli att längta efter lediga dagar i solen, vid stranden, med alla fina vänner. Tyvärr är det ju lite för kallt att sprattla i havet just nu, men jag skulle faktiskt kunna tänka mig ett snabbt dopp ändå, hihi :)

Vad jag gör nu?
Jag sitter på jobbet, i Lomma. Har gjort färdigt mina uppgifter för denna veckan, så nu väntar jag på att Mami ska bli färdig, så att jag kan komma hem. Blir väl om 30 min skulle jag tro. Tills dess får jag underhålla mig själv här.. och precis som rubriken säger, så är det Tokio Hotel som gäller i högtalarna (fast jag skulle vilja spela minst dubbelt så högt, hehe)

Och här får ni en video jag aldrig tröttnar på. Med Tokio Hotel såklart.
Denna låten heter Reden och här spelar de in den till skiva.

So sit back, relax and just listen, like I do ;)



Puss&kram
Sarah Lundgren


27 april 2011

Hej alla söta!

Jaa, jag lever ännu! Även om man inte kan tro det med tanke på min urkassa (mild beskrivning) uppdatering här. Fy skäms på mig!
Jag lovar, som så många gånger förut, att jag ska försöka bli bättre på att skriva mer och oftare. Men det är svårt att komma på vad jag ska skriva om.. det blir lätt enformigt och jag vet själv hur tråkigt det är att läsa samma typ av inlägg all the time. Så.. har ni några förslag? Eller tips? Kanske något önskemål på vad jag ska skriva/om? Please please please, tell me.

För tillfället så sitter jag på jobb och väntar på min mami. Som ska måste hjälpa mig med en uppgift jag har fastnat vid. Och nu hjälpte hon mig :)

Idag ska jag och Therese premiäräta (för i år) glass från Sommarkiosken i Bjärred. Åh, jag längtar efter en riktigt god mjukglass med lakritsströssel på.. nam nam!

Nu ska jag jobba vidare och eftersom jag sitter vid en jobbdator, ofcourse, så har jag ingen möjlighet att ladda upp någon bild, men det kommer så småningom. Promise!

Puss&kram
Sarah Lundgren

7 april 2011

Hej allesammans!

Här sitter jag på jobb, men kan inte göra så mycket just nu då programmet jag jobbar med ligger nere för tillfället. Så vad kan jag göra medans det fixas? - Inte så mycket, tyvärr.
Så jag lyssnar på musik via youtube och hänger på Facebook. Yippie.

Tänkte faktiskt tipsa om en riktigt bra artist, ni har säkerligen hört honom förut. Han var den ena halvan av Snook nämligen. Nu är han soloartist och uppträder under namnet Daniel Adams-Ray och det vet ni väl vem han är? Klart ni vet ;) Och här är två låtar jag verkligen fastnat för;



Puss&kram
Sarah Lundgren

RSS 2.0