30 november

- Hallåja! :)

Sista dagen i november.. och endast 14 dagar kvar i skolan detta året..
om vi nu inte har fler lediga dagar, vilket jag inte vet ännu.. eller jo vänta.. nästa måndag är jag ledig ;) Och hur härligt är inte det?
Och sen vet ni väl vad som händer den 3 juni 2010? Om inte så ska jag med glädje berätta att det är dagen då jag tar studenten! :D åh, som jag längtar efter att få komma ifrån skolan och börja jobba! Skaffa egen lägenhet och massa sånt.. Ja, jag kan hålla på i evigheter med detta, men det skulle nog bara bli tråkigt i längden för er som läser.. så ni slipper idag! ;D haha

Jag är på gott humör idag.. men har fruktansvärt ont i revbensfästet.
Det känns som om man satt ett band runt om och spänner åt riktigt hårt emellanåt. Smärtan gjorde att jag inte kunde sova inatt.
När det till slut lugnat ner sig fick jag äntligen sova, vilket betyder att jag har sovit i princip hela dagen istället. Nu är det bättre, men gör fortfarande rejält ont. Det är en ganska rälig känsla, så jag hoppas att det snart gå över, annars vet jag inte vad jag ska göra.

Ahja, hoppas att ni mår bättre än vad jag gör :)
Nu ska jag ta min bok och lägga mig och läsa en stund!

Puss&kram
Sarah Lundgren

...

There's nothing I could say to you,
nothing I could ever do to make you see what you mean to me.


<3

21 november

- Hej på er!

Denna lördag har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget..
jo, handlat mjölk på ica.. om det räknas? haha. tråkigt har jag haft det!
Glenn åkte iväg till Malmö vid 10, för att jobba, sen har han umgåtts med sin mamma resten av dagen. Så här har jag suttit alldeles ensam.. Ingen som har haft tid att umgås med mig eftersom dom jobbat eller haft annat för sig.
Jag ringde farmor vid 12, men hon hade inte riktigt ork till att umgås idag, så det får vi ta en annan dag istället :)

Och eftersom jag trodde att farmor var ett säkert kort idag, så hade jag inget annat planerat, därav blev det en seg jävla lördag utan någonting alls att göra!
Men, nuså, nu har jag badat, fräschat upp mig, varit och handlat litegrann också är min kärlek snart påväg hit.. dvs han väntar på bussen i Malmö :)
och jag längtar otroligt mycket efter honom!

Imorgon är det teater som gäller och då kommer ju Nea hit :D underbart!
Ska kanske även träffa Sandra imorgon kväll om hon har tid då.. har varit lite strul mellan oss den sista tiden men det har vi nu löst och jag saknar verkligen att umgås med min lilla pärla! <3

Jag hoppas att eran helg har varit mycket mer givande än vad min varit hittills ;D om inte, så hoppas jag att eran söndag blir bra iaf! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

19 november

- Hej allihopa! :)

Förlåt för dålig uppdatering! Jag är verkligen sämst på det här med att komma ihåg att skriva blogg. Men så är det när man har mycket annat att göra och tänka på.
Så återigen, förlåt! Jag ska försöka bättra mig.


idag är det inte så väldigt mycket som har skett. jo, jag har ju umgåtts med Nea, varit i Kävlinge en runda, för att leta upp något bra praktikställe (restaurang då, såklart!) med tanke på att jag snart flyttar ditåt så blir det enklast att vara där. Om inte där så blir det något kul ställe i Lund.. men det är ju dags att hitta ett nu, innan dom bästa är tagna! Så, imorgon ska vi in på Kävlinge värdshus och prata med en kille där, han hade redan gått för dagen när vi kom dit idag.. typiskt.

När Sandra hör av sig så ska jag nog hem till henne en stund, om jag mår bättre dvs.. fel vecka i månaden och jag har otroligt ont.
Men med en ipren på det så ska jag nog klara mig några timmar iallafall! (:
Glenn kommer vid halv 9 - 9 och då ska jag ha kvalitéts time med min pojkvän! Jag saknar honom <3
Men nu; ipren, något att äta och sen blir det tv:n!

Puss&kram
Sarah Lundgren


12 november

- Tjuuu!

Jag är trött, hängig och väldigt tråkig, känner jag..
men, jag har feber och då får man lov att vara tråkig .. eller?
I vilket fall som helst så är det så just nu!
Hur som helst så har jag egentligen ingen lust att sitta här och skriva, eftersom jag endast tycker att jag klagar. Men jag har inget mer att säga ändå.
Imorgon mår jag förhoppningsvis bättre och har kanske till och med lust att skriva ett lite längre och gladare inlägg :)
Nu blir det tv! matlagningsprogram ju! ;D

Puss&kram
Sarah Lundgren

9 november

- Gokväll.

Jag vet, jag vet! Dålig uppdatering återigen!
Det har varit ganska mycket de senaste dagarna och jag har
inte haft tid till att sätta mig ner och skriva något inlägg.
Men nu vet ni att jag är vid liv iaf! :)

Lördagskvällen var mycket trevlig. Som ni förmodligen vet (genom att ha sett mitt förra inlägg) så spelades det Wii, vilket var sjukt roligt :) vi åt en väldigt god middag och jag hade en sjukt bra kväll! Och det gillas!

Glenn är påväg från Malmö, han har varit på en andra arbetsintervju och kommer snart hem här väldigt glad eftersom han fick jobbet :D Och jag är sååå stolt över min pojkvän! <3

Nejni, nu ska jag lägga mig i sängen en stund, eftersom jag har en fruktansvärd huvudvärk. Jag ska bara ta en liten powernap fram tills Glenn är här.. för då är det dags för matlagning.

Puss&kram
Sarah Lundgren

Spelar Wii i;)

781ed44f38efbc08056040ffe5fce6b6.png

Kolla varifrån!

Spelar Wii ;)


7 november

- Godmorgon?! :)

Njae, inte riktigt morgon kanske.. har ju varit vaken i snart 2 timmar :)
så vi har inte sovit så värst länge, tycker jag. Ja, baby är här såklart <3
Idag ska vi dra oss in till Malmö.. det blir middag hos Glenns mamma och hennes sambo klockan 18. Trevligt! :)

Vad händer annars idag? Jag vet inte.. Glenn spelar just nu GTA på PS2, ganska kul att titta på men det blir tråkigt i längden. Jag gjorde ett uppdrag iaf ;D haha, klarade det finfint!

Nej.. om man skulle ta och duscha och fixa sig så man slipper stressa senare?!
Jatack.

Ha en trevlig lördag! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren

4 november

- Hej på er! :)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft ork till att sätta mig här och skriva.. Jag har ju umgåtts med min pojkvän och även Nea under dessa två dagarna.. :) Och det har varit riktigt trevligt! Idag var jag med Nea på Burlöv Center, där jag inte varit på säkert 4 år! Så det var kul att se hur där ser ut nu :) Lika lite folk som på Center Syd.. haha skam! ;D Jag fick iaf köpt en ny foundation, en jag inte provat förut men den verkar vara bra! Inte så billig dock.. så vi får hoppas att den är värd pengarna.

Imorgon är det skola som gäller.. kallkök för min del!
Önska mig lycka till.. den där läraren är painintheass :)

Men nu.. nu är det mysdags med älskling som ligger i soffan och glor på fotboll. Liverpool gjorde precis ett snyggt mål och det gillas tydligen ;)

Puss&kram
Sarah Lundgren



Såhär såg jag ut på bussen påväg till Nova igår ;D Söt ellerhur?


2 november

- Goddag :)

Sitter just nu och väntar på att få börja på bildlektionen..
Nea är här med mig också :) min älskade gullunge!
Lång dag idag.. slutar 16.20 och är inte hemma förrän närmre 18 :( trist.. men så är det. Imorgon har vi fått ledigt för att kolla på högskola om vi vill det, men eftersom jag inte ska plugga vidare så blir det en dag hemma med älsklingen :) och det är inte helt fel!

Puss&kram
Sarah Lundgren

1 november

- Tjaa! :)

1 november idag.. oj! Tiden den bara springer iväg från oss.. För visst känns det som om det precis var sommar och sol? "/  Ahja, vintern är ju mysig.. men det är ju så jobbigt med kylan och slasket efter snön. För snö det tycker jag om .. i en vecka, inte mer, för sen kan de försvinna igen.

Idag.. så vet ni ju.. att jag varit på fotbollsmatch med älsklingen.. i Malmö.
MMS:ade in en bild förut och den kom fram som den skulle såg jag :) perfekt!
Kallt som fan var det att sitta där.. men som sagt, vintern är ju påväg!
Och två muggar kaffe värmde oss litegrann iaf.
Efter matchen gick vi ner mot stan, in på en pizzeria.. jag åt hawaii (som jag inte ätit på säkert 2 år! :O) och baby åt typ kebabtallrik.
Tog bussen hem efter det och mycket mer har det inte hänt idag.. Vi tar det lugnt ikväll, med andra ord :) och det gillas!

Ah, just det! Färgade håret igår.. alldeles själv! För första gången! Förut har det varit antingen mamma, Therese eller frisörskan. Men nu testade jag som sagt på att göra det själv. Resultatet får ni se på bild längre ner :) Jag är väldigt nöjd och Glenn tyckte att det var fint och det är ju bra! ;D

Nu ska jag dra mig ifrån datorn, attackera min pojkvän
och sen göra mig i ordning för sängen, skola imorgon ju! :)

Puss&kram
Sarah Lundgren


                      DÅ                                               NU
    

Vad tycker ni? :)


MFF - BP :)

0-4fe0c30e8f65341462c966121bf01a04.png

Kolla varifrån!

MFF - BP :)


RSS 2.0